23948sdkhjf

Ny viceadm. direktør for Danish Crown i Sverige

Johan Andersson blev fredag udpeget som ny viceadm. direktør i Danish Crowns svenske datterselskab, Danish Crown Livsmedel AB.
Johan Andersson tiltræder stillingen som viceadm. direktør den 14. april 2009 og bliver overordnet ansvarlig for indkøb, salg og information i Danish Crown Livsmedel AB.

Johan Andersson er 43 år gammel og er en af de mest erfarne i den svenske slagteribranche, hvor han er et velkendt ansigt i salgs- og indkøbskredse. Han kommer senest fra en stilling som Business Development Manager i Scan AB, hvor han sidder i ledergruppen. I sin nuværende position har han 12 års erfaring som indkøbsansvarlig. Herudover bestrider han en række hverv - blandt andet som adm. direktør for Quality Genetics (QG) og som adm. direktør for Kreatina i Danmark siden 2006.

- Vi glæder os meget til at få Johan Andersson med ombord. Med ansættelsen af ham har vi fået en kapacitet, som kommer til at bidrage til den fortsatte positive udvikling vi ser i Sverige, siger Karsten Deibjerg Kristensen, adm. direktør i Danish Crown Livsmedel AB.

Med ansættelsen af en ny viceadm. direktør i Danish Crown Livsmedel AB er ledergruppen i den svenske organisation nu på plads.

Jan-Erik Johansson fortsætter som planlagt som adm. direktør i KLS Livsmedel AB frem til den 1. maj 2009, hvor han går på pension. Samtidig påbegyndes et arbejde med at fusionere Ugglarps AB og KLS Livsmedel AB ind i Danish Crown Livsmedel AB, hvor det er hensigten at bibeholde de lokale indkøbsorganisationer. Johan Andersson bliver her ansvarlig for indkøb, salg og information, og Brian Pedersen får ansvaret for produktion, økonomi og administration.

Det delejede selskab Team Ugglarp i Hörby berøres ikke af fusionen og Tommy Olsson forsætter som adm. direktør her.

Om Danish Crown Livsmedel AB
Danish Crown Livsmedel AB er Danish Crowns svenske datterselskab. Danish Crown Livsmedel AB består af de tre virksomheder, Ugglarps Slakteri AB , Team Ugglarp og KLS.

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097