23948sdkhjf

Naturli' Foods overtager Agger Foods

Poul Agger har for anden gang solgt en succes til Orkla-koncernen

Fødevareentreprenøren Poul Agger har gjort det igen:

I 2010 blev han mangemillionær på at sælge sin virksomhed Naturli' Foods til Dragsbæk, der er ejet af den norske Orkla-koncern. Derefter grundlagde han Agger Foods med succesbrandet Soy4you - og nu har han så solgt Agger Foods til Naturli' Foods.

Sammensmeltningen af de to markante spillere på markedet for vegetabilske alternativer til kød sker ifølge parterne for at skabe yderligere vækst.

- Vi er glade for at have fået Soy4you under vores vinger. Det skaber en masse synergier at kunne dække hele markedet, og vi tror på, at vi i fællesskab kan løfte kategorien til et helt andet og markant højere niveau, siger Christian Munk, administrerende direktør i Naturli' Foods, i en pressemeddelelse.

- De helt rigtige forældre

Poul Agger trak dig i 2015 tilbage fra stillingen som direktør i Agger Foods for at blive bestyrelsesformand og udviklingschef.

- Agger Foods har har haft et godt 2016 og haft succes med de koncept- og produktuviklinger, vi søsatte i starten af året. Men ambitionerne er større end det, og derfor glæder jeg mig over, at vores koncept har fået de helt rigtige forældre, siger den nu tidligere ejer.

Handlen har virkning fra årsskiftet.

Synergier

Mens Agger Foods med Soy4you primært har haft fokus på kolonial og frost, har Naturli' Foods skabt en førende position indenfor de friske alternativer til kød.

- De to mærker Naturli' og Soy4you supplerer hinanden fantastisk godt, og vi vil kunne drive en masse synergier, som vil komme forbrugerne til gavn.

- Vi samler på den her måde en masse kompetencer og viden om både produkter og forbrugere - og glæder os over, at vi med Soy4you får endnu et stærkt ben at stå på, siger Christian Munk.

Søren Meng Nordby, der i 2015 afløste Poul Agger som Agger Foods-direktør, fortsætter nu som direktør for forretningsudvikling i Naturli' Foods.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094