23948sdkhjf

Ny direktør for Klitsø processtechnic a-s

Finn Alsing er med virkning pr. 1. januar 2009 tiltrådt som adm. direktør for KLITSØ processtechnic a-s. Han overtager jobbet efter Jens B. Hansen som ønsker at give faklen videre og gå på pension efter mere end 20 år som leder i Klitsø processtechnic a-s.
- Jeg glæder mig meget til at overtage roret efter Jens og videreføre og udbygge det gode stykke arbejde og den vækst Jens har formået at lave. Jeg er kommet ind i en velfungerende virksomhed i rivende udvikling og et selskab med en hel speciel ånd som jeg ønsker og håber at videreføre. Det ser jeg frem til. siger Finn Alsing.

42-årige Finn Alsing har siden 2002 være adm. direktør i pumpefirmaet Seepex, hvor han har stået i spidsen for at opbygge den danske afdeling fra udelukkende at distribuere i Danmark til med succes at koncentrere sig om hele Norden.

Jens B. Hansen har efter mere end 20 år som adm. direktør for Klitsø processtechnic a-s besluttet sig for at give faklen videre til den yngre generation og gå på pension.

- Jeg har haft mange spændende år i Klitsø processtechnic a-s. Vi har været og er inde i en rivende udvikling og det har været en fornøjelse at være med til at skabe den vækst, der har været i Klitsø processtechnic a-s. Først ved at starte en del af det i Nordisk Solar regi, derefter at købe det ud og herfra bygge det op til det firmaet er i dag. Nu er tidspunktet rigtigt for mig at gå på pension og jeg er taknemmelig for at kunne overdrage en sund og velfungerende virksomhed, der har de bedste muligheder for yderligere vækst, fortæller Jens B. Hansen.

Jens B. Hansen købte i sin tid som adm. direktør for Klitsø processtechnic a-s virksomheden ud af Nordisk Solar regi og har videreudviklet firmaet til med succes at være en af de førende virksomheder i Danmark med de bedste kvalitetsprodukter inden for processer, styring og automatisering i den danske industri.

- Jeg kommer til at savne Klitsø processtechnic a-s og ikke mindst medarbejderne. Men det er også godt, at Finn kan komme med friske øjne og fortsætte den stærke udvikling, Klitsø står midt i, siger Jens B. Hansen.

Der vil blive holdt afskedsreception for Jens B. Hansen fredag den 30. januar 2009 kl. 13-15 hos Klitsø processtechnic a-s, Engholm Parkvej 4, 3450 Allerød.

Kilde: Klitsø processtechnic a-s

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094