23948sdkhjf

Tulips engelske datterselskab lukker afdelinger

Tulip Ltd. har indledt forhandlinger om lukning af afdelingerne i Thetford, Bromborough og slagteridelen i Linton.
Efter et flot resultat i sidste regnskabsår fortsætter Tulip Ltd. med at styrke konkurrencedygtigheden. Danish Crowns engelske datterselskab har nu indledt forhandlinger med medarbejderne om lukning af afdelingerne i Thetford og Bromborough samt slagteridelen i Linton.

- Vi har gennem årene styrket vores position på det stærkt konkurrenceprægede engelske marked – senest med overtagelsen af kødvirksomheden Geo. Adams & Sons. Men vi må hele tiden se fremad og løbende arbejde på at reducere omkostningerne, og ved at lukke de pågældende afdelinger opnår vi betydelige rationaliseringsgevinster, siger Carsten Jakobsen, viceadministrerende direktør i Danish Crown.

I forbindelse med ændringerne er det hensigten at overflytte produktionen til andre afdelinger i Tulip Ltd. for at opnå en bedre kapacitetsudnyttelse på de fortsættende fabrikker.

På Thetford-afdelingen er en stor del af produktionen tidligere overført til andre afdelinger. Nu bliver produktionen af stegt bacon overført til Bodmin fabrikken, hvor der i forvejen produceres tilsvarende produkter, hvorefter Thetford afdelingen er tømt for produktion. Fabrikken i Bromborough producerer kogte og slicede pålægsvarer, og produktionen herfra overflyttes til afdelingen i Boston. I Linton omfatter lukningen slagteridelen, der overføres til Tulip Ltd.'s slagteri i Spalding. De øvrige aktiviteter i Linton, herunder pølsemageri og detailpakning af fersk kød, forbliver på denne fabrik.

Lukningen af de tre afdelinger vil komme til at berøre op mod 468 medarbejdere, og ledelsen indleder nu en forhandlingsperiode med medarbejderrepræsentanterne efter de gældende engelske regler.

- Det er altid beklageligt at skulle sige farvel til dygtige medarbejdere, men sammen med repræsentanter for medarbejderne vil vi arbejde på at finde løsninger for de berørte, siger Carsten Jakobsen.

Kilde: Danish Crown - www.danishcrown.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094