23948sdkhjf

Ny Løgismose-chef vil ud over stepperne

Den ny Løgismose Meyers-topchef Tørk Eskild Furhauge har udstukket den overordnede linje for fusionskoncernens fremtid

Tørk Eskild Furhauge, der 1. september tiltrådte stillingen som administrerende direktør i Løgismose Meyers-koncernen, har haft et travlt efterår med tilpasninger. Men nu skal nogle af de mange ideer føres ud i livet blandt de omkring 1000 medarbejdere.

Det skriver Finans.

Direktøren sidder med mange ideer og tanker, der skal øge kendskabet til- og forretningen Løgismose Meyers.

Det kræver blandt andet en tilpasning af organisationen, og det blev effektueret allerede 1. oktober. For eksempel er forretningen skåret ned fra seks til fem forretningsben.

De fem ben spænder over så forskelligt arbejde som import af ekslusive varer som trøfler, til rådgivningsarbejde i Meyers Madhus, drift af Løgismose-supermarkedet ved den københavnske Toldbod, og endelig arbejdet på produkter til detailkoncernerne Coop og Dansk Supermarked.

Organisationen er nu på plads, og dermed tager man fat på arbejdet med at sikre væksten i koncernen, som i 2016 omsatte for omkring 1,1 mia. kr.

Ifølge direktøren voksede Løgismose Meyers i året med omkring 100 mio. kr., og nogenlunde samme vækst forventer han at se i år. Væksten skal komme gennem nogle strategiske prioriteringer i de enkelte forretningsben, forklarer Tørk Eskild Furhauge til Finans.

Kilde: Finans.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094