23948sdkhjf

Suppe helt uden e-numre

Ny fabrik i Løgstør vil producere suppe, som vor mor lavede den af naturlige råvarer og uden kunstige smagsstoffer og e-numre.
Når Carnad Natural Taste i dag starter produktionen af supper og suppefond bliver det med de naturligste råvarer som ingredienser. Missionen er at være et modstykke til de supper, der i dag mænger sig på hylderne i supermarkedet. Oftest vidner etiketten her om så meget kemi, at de aldrig har set skyggen af et rigtig stykke kød. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Du finder ikke fødevarekemi her, fastslår direktør Johnny Koch, der selv er blandt de investorer, som har skudt i alt godt 20 millioner kroner i den nye fabrik.

Johnny Koch lægger ikke skjul på, at den nye virksomhed satser meget på det asiatiske marked og virksomhedens første ordre er da også fra en kinesisk grossist. Direktøren tror dog også sagtens supperne kan afsættes i Europa, og han røber over for avisen, at han allerede har haft meget spændende kontakt med nogle af de store multinationale fødevarevirksomheder.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125