23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Arla opgraderer Rødkærsbro-mejeri

I dag starter Arla-mejeriet i Rødkærsbro op på fuld kraft efter at have stået stille i 14 dage. Det sidste punktum er nu sat i mejeriets udvidelse af produktionskapaciteten, der er øget fra 37.000 til 53.000 ton mozarella om året.

Udvidelsen har været i gang de sidste to år, og nu sættes det endelige punktum for denne gang. Mejerichef på stedet, Henrik Kæmpe, glæder sig over, at Arla har valgt at investere i både nyt produktionsudstyr og generel modernisering af mejeriet, der i år fylder 20 år.

- Jeg er selvfølgelig glad for udvidelsen, for det viser jo, at Arla gør vores mejeri til et nøglemejeri, siger han til Viborg Stifts Folkeblad.

Mejeriet har blandt andet fået opført to kæmpestore mælketanke, der hver især kan rumme 410.000 liter mælk.

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad

BREAKING
{{ article.headline }}
0.142