23948sdkhjf

Kradser krisen?

Brug Food Supply til at skabe nye kunde- og leverandørforhold.
Som medlem på Food Supply kan du uden omkostninger indrykke opslag i nyhedsbrevet, der dagligt sendes ud til beslutningstagere inden for branchen.

Fortæl eksempelvis at du har ledig kapacitet på dine maskiner og brug Food Supply som gratis markedsføring til at få nye ordrer i hus.

Du kan også indrykke andre nyheder fra din virksomhed og på den måde få markedsført dine kompetencer. Når du opretter et opslag vil det helt automatisk komme til at ligge under jeres virksomhedsprofil inde på portalen, hvor alle jeres kontaktoplysninger samtidig er tilgængelige.

Hos Ara-El er både sælgere og ledelse godt tilfredse med deres medlemskab på Food Supply.

- Medlemskabet er meget mere værd end så mange andre markedsføringstiltag, fortæller Karin Jensen fra den sjællandske virksomhed, der har været medlem siden sommeren 2008. Hun uddyber:

- Vi kan helt klart mærke, at telefonerne ringer, når vi har haft noget på portalen, siger hun. Læs hele artiklen om Ara-El her.

Hør mere om medlemsfordelene på Food Supply
Få mere information om de mange medlemsfordele ved at kontakte marketingkoordinator Hanne Marie Lou på tlf. 7228 6972 eller på mail hml@industry-supply.dk

Du kan også klikke her
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109