23948sdkhjf

Aurion tuner ind på eksport og glutenfri produkter

I dag er Norge og Island de primære eksportmarkeder for det nordjyske bageri Aurion, der hidtil har hentet én procentsats af sin omsætning i udlandet. Det vil adm. direktør Brian Tholstrup Nybo, i følge Nordjyske.dk, gerne lave om på. 

Den udenlandske interesse for virksomhedens produkter er steget støt i løbet af 2016 og Brian Tholstrup Nybo forventer, at man inden for det næste halve år får sat yderligere skub i eksportaktiviteterne.

- Det arbejder vi i hvert fald hårdt på, lyder det fra direktøren.

Han ønsker ikke at oplyse hvilke udenlandske aktører, der har vist interesse for virksomhedens økologiske og biodynamiske kornprodukter, men blot at de kommer fra flere steder i Europa og at der er tale om private-labelprojekter.

Glutenfrit fokus
Ud over eksporten har Aurion stort fokus på de glutenfri produkter. I produktionen i Hjørring har man netop adskilt den glutenfri produktion fra den øvrige, hvilket betyder at man sparer en masse tid på blandt andet rengøring.

- Essensen er, at vi satser mere på glutenfri produktion, end vi har gjort hidtil. At bage glutenfrit kan godt være et problem for mange, men vi prøver at komme med nogle produkter, der kan gøre det let for forbrugeren selv at bage, siger direktøren og henviser til de glutenfri kage-, brød- og bolleblandinger, som man netop har lanceret.

Omsætningen hos Aurion i 2015/2016 landede på 41,5 mio. kr. mens oevrskuddet blev på små 251.000 kroner efter skat. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187