23948sdkhjf

Ingen forgiftede varer i Kvickly xtra

Kvickly xtra Esbjerg åbner igen her til morgen, da politiets opklaring af en trussel og forsøg på pengeafpresning tirsdag har vist, at der ikke er risiko for kundernes sikkerhed.
Politiet kunne tirsdag aften afhøre en mand, som erkendte, at han i forsøg på at skaffe penge havde opdigtet en historie om, at han skulle have påført nogle dåser noget farligt. Manden havde forlangt 2 millioner kroner. Under afhøringen kunne han fortælle, hvornår han havde været i varehuset. Og videoovervågning har kunnet bekræfte, at han under sit besøg i butikken, kun har foretaget indkøb og herefter har forladt stedet. Politiet har derfor i nat løsladt manden, som vil blive stillet for retten sigtet for pengeafpresning.

- Vi er naturligvis glade for, at der ikke var nogen som helst risiko påført varerne i Kvickly xtra i Esbjerg, og vi kan nu forsikre vores kunder om, at sagen er undersøgt til bunds, siger kvalitetschef, Karin Frøidt, Coop Danmark.

Coop valgte i går at lukke varehuset og advare kunderne om, at vente med at spise varer, som var indkøbt i den korte tid varehuset var åbent, indtil sagen var opklaret.

- Enhver usikkerhed skulle komme vores kunder til gode, og derfor lukkede vi varehuset. Heldigvis kunne vi i nat konstatere, at der ingen risiko har været påført varerne, siger Karin Frøidt.

Kilde: Coop - www.coop.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218