23948sdkhjf

Fjerkræslagteri skifter direktør for syvende gang på syv år

Der er muligvis også fyringer på vej i Vinderup.

I juni sidste år tiltrådte Göran Holm som administrerende direktør for HK Scan i Vinderup. Han har nu sagt sin stilling op.

Det skriver dagbladet Holstebro-Struer.

I hans sted træder Svend Schou Borsch, som dermed bliver den syvende direktør på syv år i den underskudsgivende virksomhed.

- Man har valgt at lave om på strukturen i koncernen, og i den forbindelse har Göran Holm valgt at fratræde sin stilling som regionschef for Danmark og Sverige og dermed stillingen som direktør for slagteriet i Vinderup. Og så blev tidligere salgsdirektør Svend Schou Borch udpeget som ny direktør, siger Kristian Mortensen, der er kommunikationschef hos HK Scan Denmark.

Det har ikke været muligt for avisen at få en kommentar fra Svend Schou Borch, men han kommer formentligt til at fortsætte den turn-around, der blev iværksat under Göran Holms forgænger Anders Jensen, der var direktør fra november 2014 til juni 2016.

Fyringer på vej
Regnskabet for kyllingeslagteriet i Vinderup i  2016 bød på faldende omsætning og et driftsunderskud før skat på på 67,7 millioner kroner. Derfor har HK Scan sat gang i en plan, der skal gøre virksomheden mere lønsom, hvilket i sidste ende kan betyde fyringer på slagteriet i Vinderup.

Kristian Mortensen fortæller, at koncernledelsen i Finland har meldt ud, at hvis der skal fyres, drejer det sig om 150 funktionæransatte.

Kristian Mortensen kan derfor ikke afvise, at det kommer til at berøre de 98 funktionæransatte koncernen har henholdsvis Vinderup, Aarhus og Skovsgaard. Samtidig understreger han, at de cirka 550 timelønnede medarbejdere på slagteriet ikke umiddelbart er i fare.

Originalartikel

Rettet 15. februar 2017, kl. 12:23

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125