23948sdkhjf

Daniscos bryggeri- og drikkevareenzymer klar til øget vækst

Daniscos applikationsfaciliteter til bryggeri- og drikkevareenzymer flytter til Brabrand. Der iværksættes også nye aktiviteter i Asien og Stillehavsområdet for at imødekomme den stigende efterspørgsel.
Et af de vigtigste vækstområder inden for fødevareingredienser er enzymer til føde- og drikkevarer. Som den førende globale leverandør af fødevareingredienser har Danisco forberedt sin organisation på at kunne udnytte denne vækstmulighed.

De europæiske innovationsaktiviteter inden for bryggeri- og drikkevareenzymer, som hidtil har været placeret i Stockport i Storbritannien, samles i innovationscentret i Brabrand. De topmoderne faciliteter vil være driftsklar i maj 2009 og er del af en tocifret millioninvestering i Brabrand.

- Sammenlægningen vil optimere samarbejdet med andre funktioner i Daniscos største innovationsenhed, fremskynde produkt- og applikationsudvikling og forbedre vores kundeservice, siger Hans Elbek Pedersen, Vice President, SAFI Innovation, Danisco.

Chefskifte
Den 1. februar 2009 tiltræder Aart Mateboer, nuværende Director of Product Management, Food Enzymes, stillingen som Business Unit Director, Food Enzymes. Aart Mateboer beholder sit nuværende ansvarsområde som Business Unit Director og overtager samtidig ansvarsområderne fra den nuværende Business Director, som får en ny stilling uden for Food Enzymes. Aart Mateboer får ansvar for videreudvikling af Genencors føde- og drikkevareenzymer. Han vil fortsat referere til Executive Vice President James Laughton, Food Enzymes and Animal Nutrition, Genencor. Aart Mateboer kom til Danisco i juni 2008 efter at have arbejdet med global marketing i multinationale selskaber som Cargill og Akzo Nobel.

Group Manager and Senior Application Specialist Lars Boe Larsen, som kommer fra Royal Unibrew, bliver chef for det nye laboratorium. Lars Boe Larsen har en baggrund som kemiingeniør og 12 års erfaring fra den europæiske bryggeriindustri.

- De nye ambitiøse og topmoderne faciliteter til bryggeri- og drikkevareenzymudvikling ligger i Daniscos største innovationscenter. Med de nye faciliteter og chefskiftet er vi nu klar til at tage en stor andel af det globale marked for fødevareenzymapplikationer – et marked, der på verdensplan skønnes at have en værdi af ca. 800 mio. US-dollar, siger Executive Vice President James Laughton, Food Enzymes and Animal Nutrition, Genencor.

Danisco klar til at servicere kunder i Asien og Stillehavsområdet
I Shanghai har Danisco etableret et fuldt udstyret bryggerilaboratorium i det eksisterende innovationscenter for at kunne servicere en stor del af Asien og Stillehavsområdet regionalt. I forlængelse af den øgede indsats i Asien og Stillehavsområdet har Danisco ansat Leman Zhang som Brewing Application Specialist. Han har en baggrund som ingeniør og brygmester med erfaring fra Becks FuJian Brewery og adskillige ingrediensvirksomheder i Kina.

Kilde: Danisco

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125