23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Skærpede krav til små kødvirksomheder

En ny handlingsplan skal hjælpe små og mellemstore kødvirksomheder til at leve op til nye EU-regler.

Fødevarestyrelsen har sammen med Danske Slagtermestre iværksat et initiativ, der skal sikre at landets ca. 130 små og mellemstore hjemmemarkeds-virksomheder fra årsskiftet vil leve op til EU’s særlige krav til hygiejne.

- Kan de ikke leve op til de nye krav, kan konsekvensen blive, at de må lukke. Det tager jeg meget alvorligt. Derfor lancerer vi nu i samarbejde med Danske Slagtermestre en handlingsplan, der hjælper producenterne, siger fødevareminister Eva Kjer Hansen, ifølge EPN.

Kilde: EPN

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03