23948sdkhjf

Subway åbner i Danmark

Nu åbner sandwichkæden Subway i Danmark. Restauranten kommer til at ligge i midten af Aalborg og åbner onsdag d. 11. februar kl. 10. Konceptet vurderes at have stort potentiale på det danske marked.
Subway kommer til Danmark med friske sandwich, som kunderne selv sammensætter. Restauranten, der ligger ved Tyren, Urbansgade 22, i hjertet af Aalborg, vil friste nordjyderne med lækre hjemmelavede sandwich og friskbagte cookies.

- Potentialet for Subway er meget stort i Danmark. Subway er et frisk, nemt og hurtigt alternativ til anden fast food. Hos Subway vælger du helt selv hvad du skal have i din sandwich – lige fra valg af brød, kød, ost og grøntsager til dressing. Mens du ser på bliver sandwichen til lige foran dig. Det koncept, vurderer vi, kan blive meget stort i Danmark, siger, franchisetager Thomas Pedersen.

Overvældende respons
Der har allerede været en overvældende positiv respons på Subways åbning i Aalborg. Facebook–gruppen "Jeg glæææder mig til at Subway åbner i Aalborg!" har nu over 100 medlemmer og Thomas Pedersen har ansat de første 15 medarbejdere.

- Vi fik 500 ansøgninger, så det tyder på, at folk er interesserede i Subways koncept. Vi har sammensat et hold, som vi er overbeviste om, bliver starten på en rigtig god arbejdsplads – gerne Aalborgs bedste. Vores mål er at levere unik kundeservice, og det kan vi kun gøre ved at skabe et godt arbejdsmiljø. siger Thomas Pedersen. Han tog af eget initiativ fat i Subway og forelagde virksomheden ideen om at starte op i Danmark.

Koncept der passer til danskerne
- Det er egentlig underligt, at der ikke er en Subway i Danmark. Alle vores nabolande er med og alle danskere kender kæden fra rejser i udlandet. Når vi samtidig ved, at danskerne elsker sandwich og særligt de friske, så betyder det, at der er et godt marked her i landet, fortæller Thomas Pedersen.

Han peger desuden på at take away-konceptet er oppe i tiden, og de friske råvarer, samt frisk brød bagt flere gange om dagen i restauranten appellerer til danskerne.

Thomas Pedersen er Cand.merc. og har blandt andet en baggrund som distriktschef i Burger King. Den erfaring har han benyttet til at analysere markedet for Subway i Danmark, og han har på den baggrund store forventninger til konceptet. Blandt andet overvejer han allerede at starte nye Subway-restauranter andre steder i landet.


Kilde: Subway Danmark

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098