23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danisco og Mingtai indgår strategisk partnerskab

Danisco har indgået et strategisk partnerskab med verdens næststørste producent af mikrokrystallinsk cellulose (MCC), Mingtai i Taiwan. Partnerskabet vil fokusere på udvikling af MCC-baserede løsninger til den globale fødevareindustri, og Danisco lancerer en lang række MCC-produkter skræddersyet til eksempelvis mejerier, bagerier samt drikkevareproducenter.

- Med GRINDSTED® MCC får fødevareproducenterne et produkt, der er specielt udviklet til at imødekomme funktionelle behov inden for forskellige anvendelsesområder, fx mejeri-, delikatesse-, bageri- og drikkevarer samt müslibarer, siger Vice President Niels Thestrup fra Danisco’s Gums & Systems-division og fortsætter:

- Det er helt naturligt, at Danisco inkluderer mikrokrystallinsk cellulose eller cellulosegel i vores allerede brede produktsortiment inden for hydrokolloider, der omfatter alle de store fødevarehydrokolloider, som anvendes i den globale fødevareindustri, fx pektin, xanthangummi, carrageenan, alginat, cellulosegummi, johannesbrødkernemel og guargummi.

Peter Chen, Chief Operating Officer i Mingtai, kommenterer aftalen:

- At indgå et partnerskab med Danisco giver os mulighed for at ekspandere hurtigere i fødevareindustrien, idet vi kan drage fordel af Daniscos store viden om fødevareapplikationer og deres globale salgsnetværk. Partnerskabet vil også bidrage til at cementere vores position som nr. 2 i MCC-markedet og gøre os i stand til at udvide vores produktionskapacitet og fortsætte vores omkostningsoptimering.

Partnerskabet mellem Danisco og Mingtai giver ikke blot Danisco adgang til at markedsføre GRINDSTED® MCC, men giver også de to parter mulighed for at udvikle nye produkter og optimere produktionsteknologien og -omkostningerne.

Fødevare-markedet for MCC er på et godt stykke over 500 mio. kr.

Om MCC

Microkrystallinsk cellulose (MCC) udvindes fra specialproduceret træpulp. MCC er i stand til at give en fedtagtig mundfylde og bruges derfor til erstatning af fedt i en række emulgerede produkter såsom mayonnaise, cremede dressinger, forarbejdet ost og desserter. MCC er også en af de bedste hydrocolloider til at suspendere partikler og bruges f.eks. i chokolade mælk og helsedrikke.

Kilde: Danisco

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11|