23948sdkhjf

Flytteomkostninger tynger plastvirksomhed

Der produceres årligt over 100 millioner innovative emballageløsninger til fødevareindustrien hos ST Plast i Esbjerg, men uventede høje flytteomkostninger tynger nu finansieringen af den fremtidige drift.
ST Plast befinder sig i den paradoksale situation at have succes på sine produkter, men samtidig kæmper virksomheden for at få en livsvigtig finansiering af den fremtidige drift på plads.

Overtagelsen af smedevirksomheden Blikas gamle fabriksbygninger endte ud med mange uforudsete investeringer, da ST Plast skulle opgradere lokalerne til at kunne producere til fødevareindustrien,

- Resultatet er blevet rigtig godt, men måske har vi gjort det for godt og brugt flere penge på det end nødvendigt, siger adm. direktør Kjeld Clausen til ErhvervsBladet.

Indtjeningsmæssigt havde virksomheden håbet på et pænt plus for 2008, men det smuldrede i lyset af flytning, stigende råvarepriser og ikke mindst finanskrisen. Således er resultatet for det netop offentliggjorte regnskabsår, der sluttede 30. juni 2008, et underskud før skat på 3,5 mio. kr. I det nye regnskabsår ser det indtil videre heller ikke positivt ud, men direktøren forventer på 12 måneder at realisere et overskud. Virksomheden kører i øjeblikket på fuldt blus, fortæller han afsluttende til avisen.

Kilde: Erhvervsbladet / www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078