23948sdkhjf

DAT-Schaub køber 50% af Casing Associates

DAT-Schaub og de tidligere ejere af Casing Associates, der er en af de største tarmvirksomheder i Nordamerika, har opnået enighed om at oprette et fælles ejet selskab i USA pr. 1. januar 2009.
- USA har altid været et meget vigtigt marked for danske svinetarme, og i mange år har Casing Associates været DAT-Schaub’s største kunde i USA. Derfor er et tættere samarbejde mellem de to selskaber helt naturligt, siger Jan Roelsgaard, adm. direktør i DAT-Schaub a.m.b.a.

Strukturen i handelen er, at den tidligere administrerende direktør i Casing Associates Inc., et familieejet selskab i New York, og DAT-Schaub a.m.b.a., en dansk baseret tarmvirksomhed, har dannet et nyt selskab, Casing Associates LLC, der opererer fra samme forretningsadresse som tidligere Casing Associates Inc. i New York.

- Jeg ejede tidligere Casing Associates Inc. sammen med min bror, men da han ønskede at trække sig tilbage fra forretningslivet, var det naturligt for mig at undersøge muligheden for et tættere samarbejde med vor vigtigste leverandør, DAT-Schaub fra Danmark, siger Phil Schwartz, adm. direktør i Casing Associates Inc.

- Gennem de sidste mange år har DAT-Schaub etableret sig på de markeder, hvor DAT-Schaub Gruppens produkter sælges, og i nogen tid har USA været et vigtigt strategisk land i vore planer. Vi er glade for, at vi fik mulighed for at blive en del af Casing Associates’ succes og at Phil Schwartz fortsætter som drivkraften i udviklingen af Casing Associates LLC, tilføjer Jan Roelsgaard.

Ud over handelsaktiviteterne i Casing Associates inkluderer transaktionen også 50% ejerskab af American Runner LLC og en kinesisk fabrik med 450 ansatte beliggende nord for Shanghai.

I 2008 var DAT-Schaub Gruppens omsætning ca. 2.166 mio. DKK (385 mio. USD) og Casing Associates’ omsætning ca. 310 mio. DKK (55 mio. USD).

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078