23948sdkhjf

KJ Industries frasælger komponentproduktion

Den vestjyske smedevirksomhed Rustfri Vest har overtaget komponentproduktionen hos Esbjerg-virksomheden KJ Industries.
Dermed er Rustfri Vest med et slag blevet tredoblet, idet komponent-enheden hos KJ Industries beskæftiger 12-15 medarbejdere, hvor Rustfri Vest hidtil har haft seks-otte ansatte. Samtidig har Rustfri Vest lejet sig ind i en 1.100 kvadratmeter stor fabriksbygning hos KJ Industries således, at man nu har produktion i både hjembyen Varde og Esbjerg. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vi har i forvejen lavet komponenter til KJ Industries i de seneste syv-otte år, og vi betragter dette som lidt af en solstrålehistorie. Vi laver desuden underleverandørarbejde til offshore- og vindmølleindustri, og det vil i fremtiden foregå i både Esbjerg og Varde, hvor vi også laver rustfri komponenter til blandt andet affaldsforbrænding og mejerier, udtaler direktør for Rustfri Vest, Casper Bennetsen, til Erhvervsbladet.

Med i købet har man også fået flere maskiner fra KJ Industries, heriblandt en laserskærer og en CNC-kantpresser. Komponenterne inden for det nye forretningsområde afsættes hovedsageligt til store produktionsanlæg på slagterier i både Danmark og udlandet.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109