23948sdkhjf

Nyheder forvandles til ordrer

Når Mink-Bürsten har en nyhed eller en produktbeskrivelse med ud i nyhedsbrevet fra Food Supply er der kontant afregning. Branchen krediter ofte med ordrer.
Mink-Bürsten udvikler og fremstiller børster, der anvendes som universelle maskinværktøjer inden for mange forskellige industrier. Og netop derfor så marketingkoordinator Lise Daldorph hurtigt fordelene ved et medlemskab af Industry Supply Danmarks brancheportaler.

Fandt hurtigt en velkvalificeret ny medarbejder
Mink-Bürsten er medlem på Food Supply , Electronic Supply , Building Supply , Wood Supply og Metal Supply – og alle fora benyttes til at profilere virksomheden. Marketingkoordinator Lise Daldorph benytter sig flittigt af at profilere produktnyheder i nyhedsbrevene, ligesom hun også annoncerer efter nye medarbejdere på portalerne.

- Vi søgte for nylig en projektleder og da Industry Supply samarbejder med Jobindex røg opslaget jo bredt ud. Det betød, at der kom mange kvalificerede ansøgere og stillingen blev hurtigt besat. Det er helt sikkert noget vi vil gøre igen, når vi atter står over for at skulle ansætte nye medarbejdere i firmaet, fortæller Lise Daldorph til Food Supply.

Får statistik på alle indrykninger
Hun er særlig begejstret for funktionen ”Nyt fra medlemmer”:

- Jeg bruger flittigt funktionen ”Nyt fra medlemmer”, for her kan jeg få markedsført nye produkter over for branchen samt fortælle om andre nyheder i vores virksomhed. Og jeg kan oven i købet følge interessen for det jeg lægger ud, da Food Supply fører statistik på de, der klikker ind på mine opslag, udtaler Lise Daldorph.

Der er også kommet nye ordrer på den konto, fortæller hun videre.

- Og systemet er meget brugervenligt, så det er utrolig nemt at finde ud af. Skulle jeg komme i problemer, er de meget søde til at hjælpe mig fra kontoret i Aalborg. Her har jeg da haft lejlighed til at hilse på Hanne Marie Lou, og hun fik hurtigt guidet mig på rette vej, afslutter Lise Daldorph.

For Mink-Bürsten er Industri Supply's brancheportaler blevet et uundværligt markedsføringsværktøj, og derudover bruges nyhedsbrevene til at holde sig ajour med, hvad der rører sig inden for de respektive brancher.

Kontakt os!
Vil du høre mere om, hvad du kan få ud af et medlemskab på Food Supply, så kontakt Industry Supply Danmark på tlf.nr. 72286970 eller send en mail til marketingkoordinator Hanne Marie Lou

Vi glæder os til at høre fra dig!
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078