23948sdkhjf

Danske brikker i internationalt spil

Discover Systems "bippende og blinkende brikker" til spisesteder runder 37.000 solgte. Oplev Gazelle-virksomheden på Tema '09.
Virksomheden fylder ganske vist 8 år, men den er et typisk eksempel på en dansk iværksættervirksomhed, der starter i garagen. Det er Discover Systems i Danmark, der har succes med sine elektroniske brikker til bl.a. spisesteder. Nu runder virksomheden, der er blevet udnævnt til Gazellevirksomhed i 2006, 2007 og 2008, de 37.000 solgte eksemplarer af de smarte brikker, der bipper og blinker ved gæsternes borde til erstatning for personalets skrattende højttaler-opråb.

Finanskrisen udnyttes af vore kunder
Virksomheden oplever, at flere og flere kunder har mere fokus på omkostningerne og overvejer hvordan de kan optimere deres forretning. Dette har bevirket en større efterspørgsel på Silent Ordering Systemet på en helt anden måde.

- De opfatter simpelthen brikkerne som en kollega, og vil benytte systemet i de lidt mindre travle perioder til trods for at langt størstedelen af vores kunder, benytter det netop når der er travlt. De restauranter som har måttet skære ned på personalet har ikke længere tid til at løbe ud på terrassen eller lede efter kunden i restauranten, og de mister derfor mersalg og således også indtjening, fortæller direktør Peder Jørgensen i en pressemeddelelse.

Han uddyber, at kunderne hurtigt sparer sin investering hjem og fremadrettet har en stabil kollega, som ikke skal tilkaldes og som aldrig er syg!

Kilde: Tema 2009 / Discover Systems

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063