23948sdkhjf

Skånemejerier tvinges til afskedigelser

25 personer er i første omgang blevet afskediget som følge af flere kontraktopsigelser sidste år. Senest har Coop valgt at stoppe leverancerne til fordel for Arlas produkter.
Axfood, Bergendahls og Netto har i det seneste år opsagt deres leveranceaftale med Skånemejerier og nu har også Coop meddelt, at de ønsker at udskifte Skånemejeriers produkter med Arlas sortiment.

- Det sortiment som vi mister hos Coop består blandt andet af frisk mællk, fløde og tykmælk som primært produceres på mejeriet i Malmö, hvorfor vi er tvunget til at afskedige her først. Vi opsiger medarbejdere omgående, eftersom aftalen med Coop stopper i løbet af de næste par uger, siger Skånemejeriers VD Björn Sederblad.

Skånemejerier kan samtidig præsentere 2008-resultat, der viser et lille overksud på 0,2 mio. svenske kr. før skat. Omsætningen øgedes i perioden til 2,9 mia. svenske kr.

På baggrund af de store markedstab tvinges Skånemejerier nu til at gennemgå alle sine omkostninger og ledelsen forklarer i en pressemeddelelse, at det kan blive nødvendigt med flere afskedigelser andre steder i organisationen..

Kilde: Skånemejerier

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109