23948sdkhjf

Kroma A/S, Resato og V. Løwener A/S afholder åbent hus

Kroma A/S, der producerer specialmaskiner til fiskeindustrien, åbner deres hus for venner, forretningsforbindelser og andre med interesse for vandstråleskæring, den 12.–13. marts 2009.
Ved arrangementet kan man få en gennemgang af den seneste lineardrevne model af vandstråleskæremaskiner fra den hollandske maskinproducent Resato og se og lære om de seneste landvindinger såsom dynamisk skærehoved, servo justerbart sanddoseringssystem og 6.000 bars pumpeteknik.

Resato er ikke et et firma, man bør gå uden om, såfremt man går med tanker om at indføre vandstråleskæring i sin produktion. Med en solid baggrund i fremstilling af pumper med arbejdstryk på op til 14.000 bar er grundforudsætningerne til stede for at kunne fremstille vandstråleskæresystemer. Gennem tiderne har man konstant udviklet, videreudviklet og forfinet pumper, maskinkonstruktion, sanddosering og ikke mindst selve maskinstyringen. Dette har bevirket at Resato har vundet flere priser for såvel innovative løsninger og skærekvalitet.

V. Løwener A/S, der leverer og servicerer Resato-udstyr på det danske marked, vil sammen med repræsentanter fra fabrikken i Holland kunne fremvise og demonstrere udstyrets fine kvaliteter.

Der serveres en let buffet med tilhørende drikkevarer til gæsterne.

Arrangementet finder sted hos Kroma A/S, Marius Jensens vej 7, 7800 Skive - torsdag den 12. marts, kl. 11.00–18.00 og fredag den 13. marts kl. 09.00–15.00.

Kilde: V. Løvener - http://www.loewener.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094