23948sdkhjf

Årets Innovationschef kommer fra Færch Plast

Udviklingschef Merete Rosendahl modtager årets Innovationspris for evnen til nytænkning.
Rådgivningsfirmaet 5i, har kåret den 39-årige udviklingschef hos Færch Plast A/S i Holstebro, Merete Rosendahl, til Årets Innovationschef 2009.

Merete Rosendahl modtager prisen for med succes at have sat fokus på en strategisk og mere proaktiv tilgang til innovation. Der er skabt en fælles retning og vision for den innovative indsats og der er en rød tråd mellem den forretningsmæssige og innovative dagsorden på Færch Plast. Dertil kommer at de kreative og innovative medarbejdere har fået nye organisatoriske rammer at udfolde sig i.

- Innovation har desværre trange vilkår i øjeblikket. Finanskrisen har fået flere virksomheder til at gå i defensiven og få en mere reaktiv tilgang til arbejdet. Flere innovationsafdelinger har ikke været i stand til at udnytte de gunstige tider til at skabe et solidt og strategisk fundament. Her udgør Færch Plast en klar forskel, siger adm. direktør Henrik Karlsen fra 5i. Selskabet, der har afdelinger i Hellerup og Esbjerg, rådgiver både private og offentlige virksomheder i at skabe de organisatoriske miljøer, som fremmer virksomheders innovative evner.

Merete Rosendahl har været chef for udviklingsafdelingen hos Færch Plast i knap to år. Ifølge hende er hemmeligheden bag afdelingens succes, at der er skabt et helt nyt tankesæt, der skaber værdi for virksomheden.

- Vi betragter Færch Plast som vores vigtigste kunde. Virksomheden er ikke vores sponsor. Det har betydet, at vi i dag er langt mere proaktive, strategisk tænkende og forretningsorienterede end for blot 18 måneder siden, siger Merete Rosendahl.

Kilde: Rådgivningsfirmaet 5i

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097