23948sdkhjf

Strandmøllen opkøber Messer Danmark

Den danskejede gasvirksomhed Strandmøllen A/S går stik imod krisen og opkøber Messer Danmark A/S.
Pr. 1. april overtager Strandmøllen A/S Messer Danmarks flaske og batteri-forretning.

Messer Danmark har ligesom Strandmøllen leveret svejsegasser til fremstillingsindustrien og specialgasser til uddannelsesinstitutioner og den kemiske industri. Begge selskaber har gået forrest med den nye 300 bars teknologi, som er det stærkeste tilbud på markedet og en klar fordel for kunderne.

Modsat Strandmøllen har Messer haft svært ved at gøre gassalget til en fornuftig forretning og derfor overtages virksomheden af Strandmøllen. Samtidig har Strandmøllen og Messer Group GmbH indgået et samarbejde om forsyning af råvarer og specialgasser. Dette vil yderligere styrke Strandmøllens position på det danske marked og ikke mindst bidrage til at sikre leverancerne til både nye og eksisterende kunderne.

Opkøbet og samarbejdet vil også have en positiv indvirkning på Strandmøllens øvrige kundesegmenter, såsom Fødevareindustrien, Miljøsektoren og Home-care, hvor rådgivning er nøglen til succes.

Administrerende Direktør Alex Buendia, Strandmøllen A/S udtaler:

- Med købet af Messer Danmarks, står Strandmøllen som en meget stærk leverandør af gas, især for de kunder der behøver svejsegasser og specialgasser. Vores branche er generelt set en relativ stabil branche, men alligevel har vi formået at etablere os både i Sverige og på Island, indenfor de sidste par år og i Danmark vil købet af Messer forstærke den vækst vi allerede har. Vi kan kun se positivt på fremtiden.

Om Strandmøllen
Strandmøllen A/S har ca. 100 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i hhv. Ejby (Fyn), Holbæk, Klampenborg, Island og Sverige. Vi beskæftiger os med produktion, distribution og salg af gasser til bl.a. jern- og maskinindustrien, hospitals-, laboratorie-, fødevare- og miljøsektoren m.m.

Kilde: Stranmøllen / www.strandmollen.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11