23948sdkhjf

Jutland Meat udvider kapaciteten

Det privatejede slagteri får stadig flere kontrakter med danske leverandører og den hollandske indehaver regner med at fordoble produktionen inden for de næste tre-fire år.
I indeværende regnskabsår, der slutter til september, ventes slagtekapaciteten at nå op på 10.000 svin ugentligt og omsætningen ventes at ligge i niveauet en halv milliard kroner. I løbet af det næste år regner slagteriet med at kunne udvide produktionen med 30-40 procent. Det skriver Børsen.

Den hollandske indehaver, adm. direktør Frans Stortelder, regner med at en vækstplan hen over de næste tre-fire år vil bringe den ugentlige produktion i Struer op på 20.000 svin om ugen. Det kræver dog ud over flere leverandører en udvidelse af selskabets miljøtilladelse, hvorfor dette arbejde allerede er igangsat.

Vækstambitionerne kan lade sig gøre efter dette kalenderår, fordi selskabet herefter kommer fri af et produktionsloft, som konkurrencemyndighederne og Danish Crown krævede, da Stortelder i 2005 overtog slagteriet fra Danish Crown.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125