23948sdkhjf

Rynkeby ser frem til vækst

Overskuddet i Rynkeby Foods dalede kraftigt i 2008, men juicefabrikken i Ringe er nu opgraderet til overskud i 2009.
Det har taget længere tid end ventet at oplære 40 nye ansatte og indkøre en helt ny produktion, lyder det fra Rynkeby-direktør Jørgen Dirksen om 2008-regnskabet,der netop er blevet offentliggjort. Overskuddet før skat i 2008 faldt fra 33 mio. kr. til 20 mio. kr., skriver Fyens Stiftstidende i dag.

- Siden nytår har produktionen fungeret efter planen, så nu kan vi for alvor få gavn af udvidelsen, siger Jørgen Dirksen og lover af samme grund et større overskud i 2009.

Efter investeringen i den nye produktion har Rynkeby Foods kapacitet til at producere 60 procent mere, hvilket svarer til en tredjedel af Nordens juiceforbrug. Herudover har virksomheden investeret i et anlæg, der producerer friskpresset appelsinjuice.

Efter opsplitningen af juiceselskabet JO Bolaget, som Arla Foods og Skånemejerier ejede i fællsskab, venter Rynkeby Foods nu et større salg på det svenske juicemarked i 2009. Juicesalget tog pænt fart i slutningen af 2008 og denne vækst ventes at fortsætte, siger direktøren til avisen.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094