23948sdkhjf

6 føtex food i år

Onsdag i denne uge åbner Dansk Supermarked sine første føtex food forretninger. Den nye supermarkedskæde har været flere år undervejs og de første eksemplarer åbner nu i Skæring lidt uden for Århus og Hasseris ved Aalborg.
Dansk Supermarked bekendtgjorde allerede i foråret 2007, at koncernen ville opbygge en nye kæde af rene fødevare-supermarkeder. Trods navnet har Danmarks største detailhandels-koncern faktisk ikke haft egentlige supermarkeder i sit udvalg af kæde-koncepter før nu.

Helt unikke produkter
Føtex food rummer ud over alle de kendte føtex fødevarer også et par hundrede helt unikke produkter, der kun vil blive forhandlet i den nye kæde. Fokus vil være på kvalitet, smagsoplevelser – og en nyskabende butiks-indretning, der emmer af torvestemning og inspiration. De to første eksempler på de nye supermarkeder åbner onsdag morgen i henholdsvis Skæring nord for Århus og Hasseris ved Aalborg.

I løbet af 2009 vil der åbne ialt 6 føtex food supermarkeder. Nogle få vil være konverteringer af eksisterende butikker, der er blevet for små til at rumme det brede vareudvalg i et fuldt føtex varehus. En af disse konverteringer bliver det historiske varehus i Guldsmedgade Århus - den allerførste føtex, der blev etableret i 1960 af Dansk Supermarkeds stifter Herman Salling. To af de kommende føtex food supermarkeder bliver nybyggerier i henholdsvis Odder og Dragør.

Kædens fremtidige ekspansion vil primært ske som nybyggerier. Der kan dog i et vist omfang blive tale om opkøb af eksisterende supermarkeder, hvilket åbningen i Hasseris er et eksempel på.

Kilde: Dansk Supermarked

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078