23948sdkhjf

Ugens Smil: Kan jeg veksle en chokoladefrø?

Grin i denne uge af hr. Hansen, der er troppet op i banken med en chokoaldefrø og chokoladeproducenten, der trænger til et økonomieftersyn.
Det var hr. Hansen, der skulle ind i banken for at ordne nogle pengesager. Han havde imidlertid det problem, at han var døvstum, så da han henvendte sig ved lugen, prøvede han med bedste overbevisning at fægte med armene, så kassereren kunne forstå, hvad det var, han ville.

Da dette ikke lykkedes, tager han et kondom op af den ene lomme og en chokoladefrø op af den anden - putter frøen ned i kondomet, og vifter med det.

Da bliver det for meget for fru Jørgensen bag lugen. Hun henvender sig til bankdirektøren og fortæller, at der står en nar med et kondom med en chokoladefrø i.

Da siger bankdirektøren:
- Ahh, det er bare Hansen, der vil have et overtræk på en tusse!

Kilde: www.totaliorden.dk

- Og så var der chokoladefabrikanten der havde overtræk på kontoen, supplerer Jørn Ussing Larsen, Daglig leder, Aurion A/S / www.aurion.dk

Har din virksomhed humor?
Brænder du inde med en sjov vittighed, som kan give andre et godt grin, så tip redaktionen på Food Supply. Vi udvælger de bedste og offentliggør dem hver fredag. Ud over æren får du kredit med navns og virksomheds nævnelse. Ønsker du at være anonym, respekterer vi også det. Send en mail med overskriften "Ugens Smil".

Kamilla Bøgelund Hansen
Nyhedsredaktør Food Suuply
kbh@industry-supply.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094