23948sdkhjf

Scan: Grisene led ikke

Scan har efter de seneste dages medieomtale udsendt en pressemeddelelse, hvor de forsikrer, at ingen grise har lidt under kogningen.
Dyrlæger har bekræftet, at dyrene ikke har lidt på grund af den stærke bedøvelse.

Årsagerne til afvigelserne beror på menneskelige fejl, skriver Scan på deres hjemmeside.

De to afvigelser i Kristianstad og Visby blev anmeldt til myndighederne og Scan har straks gennemgået sine rutiner og truffet de nødvendige foranstaltninger. For at sikre, at lignende situationer iikke sker igen, har slagterigiganten indført flere kontroller og mere personale. I Kristianstad er der endvidere blevet indført et nyt teknisk kontrolsystem, som registrerer og spærrer en gris, hvis den stadig skulle være i live. Denne teknik er en ekstra sikkerhedsfaktor, som hjælper personalet, oplyser Scan.

- Vi ser selvfølgelig meget alvorligt på disse sager. Vi har taget foranstaltninger og arbejder kontinuerligt på at minimere alle slags afvigelser . Svensk mad er sikkert. Sverige har en god dyreomsorg og vores kontrolsystem fanger store som små afvigelser. I sverige er afvigelserne få, men én afvigelse er altid en for meget, siger Margareta Thorgren, informationsdirektør i Scan AB.



Kilde: Scan / www.scan.se

Læs mere om: scan
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078