23948sdkhjf

Gigantisk catering-messe

Den nordjyske fødevaremesse var i år større end nogensinde. Udstillerlisten er fordoblet siden 2007 og AB Catering havde derfor flyttet hele arrangementet til Aalborgs idræts- og kulturcenter Gigantium.
AB Caterings tilbagevendende messe har tidligere foregået i egne lagerbygninger i Nr. Sundby.

- Det er efterhånden blevet en fast tradition, at vi hvert andet år indbyder vores leverandører og deres kunder til denne form for udstilling. Vores hensigt med messen er at skabe direkte kontakt mellem producenter og deres kunder for på den måde at øge kendskabet til de forskellige produkter og samtidig inspirere til at tænke i nye baner, forklarer Poul Bødker, der er salgschef i AB Caterings Aalborg-afdeling.

Udstillerlisten talte i år store fødevarevirksomheder som Danish Crown, Royal Greenland og Kohberg Brød, men der også blevet plads til flere små producenter.

”Smagen af Nordjylland” var i år nye på messen og repræsenterede på sin stand en række små nordjyske producenter. Heriblandt Løkken Bryghus, der langede masser af smagsprøver over disken. Food Supply talte med salgschef Ingemann Fanøe-Christensen, der var meget positiv over dagens udbytte:

- Vi er her fordi vi rigtig gerne vil udvide vores kundesegment til også at omfatte restaurationsbranchen, og vi har fået skabt nogle spændende kontakter, fortæller han til Food Supply.

På fællesstanden udstillede desuden Slyngcenter Vendsyssel, Bondegårdshyben og Fiskehuset.

Messens besøgende var også begejstrede over det store udbud. Bestyrer for motorvejscafeteriaet Info-teria Dall, Helle Christensen, havde taget én af sine medarbejdere med for at få nye ideer til grillbaren:

- Vi har højsæson i sommerhalvåret, hvor mange turister lægger vejen forbi og derfor leder vi efter ny inspiration til vores fastfood-sortiment, fortæller Helle Christensen.

- Og der er helt sikkert noget at komme efter, uddyber hun, selvom hun næsten lige er ankommet, da Food Supply fanger hende.

Der var i år 94 udstillere på messen og godt 2000 fagfolk lagde vejen forbi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11