23948sdkhjf

Vejen ud af krisen

Frygten for at blive fyret præger mange ansatte, skriver Fagbladet 3F. Brugerne af Food Supply er også påvirket af krisen – men det skal ny kampagne lave om på!
Halvdelen af 3F'erne oplever, at stemningen på deres arbejdsplads er blevet dårligere, efter krisen er trådt i kraft. Det viser en ny rundspørge foretaget af Fagbladet 3F, hvor 900 medlemmer er blevet spurgt.

Krisens negative indvirkninger
Hver fjerde 3F'er fortæller, at de er mere nervøse, end de plejer at være og desuden fortæller flere, at de sover dårligt om natten, har mere sygefravær og oftere har hovedpine.

Erhvervspsykolog Kit-Sanne Nielsen har et godt råd til at tackle en eventuel fyring. Man skal først og fremmest ikke tage fyringen personlig, og så skal man have i baghovedet, at der altid vil komme en opgangsperiode efter de dårlige tider.

Food Supply har også spurgt sine brugere, om finanskrisen påvirker deres humør. Resultatet af denne afstemning fortæller, at 45 procent mener, at krisen i større eller mindre grad påvirker humøret på deres arbejdsplads, mens 2 procent svarer ”ved ikke”. 53 procent af de adspurgte mener derimod ikke, at finanskrisen påvirker deres humør. I alt har 60 personer har deltaget i undersøgelsen.

Food Supply skaber positiv stemning
Food Supply vil gerne slå et slag for det gode humør og forsøger at skabe god stemning med nye tiltag i nyhedsbrevet. Ugens Smil er blevet et fast indslag i fredags-nyhedsbrevet, hvor Food Supplys læsere bidrager med sjove vittigheder. Brænder du inde med en god vittighed, der kan give andre et godt grin, så send den til redaktør Kamilla Bøgelund Hansen på e-mail kbh@industry-supply.dk

I næste uge lyder startskuddet endvidere til en ny kampagne, hvor Food Supply vil fremhæve de virksomheder, der ikke har ladet sig slå ud af krisesnak, men derimod har handlet offensivt. Du kan læse meget mere om, hvordan du deltager i konkurrencen og hvilke præmier, der er på højkant i mandagens nyhedsbrev.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063