23948sdkhjf

Marel Food Systems får ny direktør

Stork Food Systems CEO skal fremadrettet lede Marel og Stork Food System, som blev lagt sammen sidste år.
Marel Food System overtog Stork Food Systems sidste forår. Stork Food Systems var da førende inden for servicering af fjerkræforarbejdningsindustrien, og Theo Hoen har her været CEO siden 2001.

Hans opgave bliver nu at udnytte synergierne de to selskaber imellem og øge virksomhedens rentabilitet, lyder det ifølge en pressemeddelelse.

Theo Hoen har 25 års erfaring i branchen, hvor han i Stork Food System har været leder af udviklingsafdelingen og produktionen.

Sigsteinn Grétarsson vil slutte sig til Theo Hoen og virksomhedens CFO, Erik Kaman, som medlem af bestyrelsen. Siden april sidste år har Sigsteinn med succes stået i spidsen for fusionen af Marel og Scanvaegt. Han kom til Marel i 1997 som salgschef, blev adm. direktør for Marels aktiviteter i Australien i fire år og ledede senere området for forretningsudvikling under opkøbsperioden med Marel.

Hörður Arnarson har besluttet at gå af efter at have tjent virksomheden som CEO i de sidste 10 år. Hörður Arnarson har været hos Marel siden 1985, hvor han tidligere var leder af udviklingsafdelingen og produktionen. Salgsdirektør Lárus Ásgeirsson, som kom til Marel i 1987, har ligeledes taget sin afsked.

Kilde: Marel Food System

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111