23948sdkhjf

Dansk Supermarked indgår ny aftale med PBS

Dansk Supermarked, har nu indgået en aftale med PBS om at kunne tage imod internationale betalingskort, herunder også Visa Electron og Maestro i alle butikker.
Fra begyndelsen af maj vil det derfor være muligt at betale med disse kort, når man handler i én af Dansk Supermarkeds danske varehuse eller butikker.

- Vi har i de seneste år oplevet en stigende interesse for denne betalingsform. Vi ønsker at være kundernes foretrukne indkøbssted, og derfor vil vi også tilbyde den valgfrihed mellem kontanter, Dankort og internationale betalingskort, som i dag er et ønske fra mange kunder, siger direktør Henrik Kirketerp, Dansk Supermarked.

Når man betaler med et dansk udstedt internationalt betalingskort i én af Dansk Supermarkeds butikker, vil det være gebyrfrit for kortholder.
Med aftalen sikrer PBS, at man som kortholder fremover kan bruge sit internationale kort i alle større dagligvarekæder i Danmark.

- Særligt unge mennesker og turister er tidligere gået forgæves, når de ville betale med deres internationale betalingskort i danske dagligvareforretninger. Denne aftale betyder, at alle større dagligvarekæder nu tager imod internationale kort. Det vil give alle kunderne den valgfrihed, som mange efterspørger, siger Flemming L. Jensen, CEO i PBS A/S.

PBS’ målsætning er, at danskerne inden 2012 kan bruge de internationale betalingskort i to ud af tre danske butikker. Denne aftale med Dansk Supermarked bringer PBS et stort skridt tættere på det mål. PBS er ejet af en række danske banker samt Danmarks Nationalbank.

Kilde: Dansk Supermarked / www.dsg.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094