23948sdkhjf

Process Engineering etablerer sig i Vestsjælland

Flere kunder på Sjælland får nu rådgivningsvirksomheden til at åbne kontor i Kalundborg.
Leder af den ny afdeling bliver Peter Bagger Lindblom, 45 år og oprindelig uddannet maskiningeniør med kemisk procesteknisk linie. Han har Peters praktiske erfaring stammer bl.a. fra Novenco A/S, hvor han i 3 år var en værdsat teamleder og 9 år hos Alfa Laval Copenhagen A/S, hvor han havde titel som Process Manager og var ansvarlig for inddampningsanlæg til levnedsmiddelindustrien.

Om etableringen i Vestsjælland siger adm. direktør Poul B. Jakobsen:

- Efter at have eksisteret i 10 år, hvor vi er vokset fra 2 til 35 medarbejdere, og fået flere og flere kunder på Sjælland, er det en naturlig udvikling. Vi vil gerne give vores kunder de fordele, der er ved at være tæt på hinanden. Nærheden giver større fleksibilitet og letter den daglige kontakt og mødeaktivitet.

Nyansættelser på tegnebrættet
Der vil i takt med den løbende udvikling blive ansat yderligere medarbejdere i Kalundborg, således at der etableres en fast stab som, i samarbejde med kontoret i København, kan servicere alle kunder øst for Storebælt herunder også Lolland-Falster, oplyser virksomehden endvidere i pressemeddelelsen.

Om virksomheden
Process Engineering er et rådgivende ingeniørfirma, som henvender sig til levnedsmiddel, farmaceutisk og kemisk industri. Firmaet blev grundlagt i 1999 med domicil i Fredericia, af Poul B. Jakobsen, som er eneejer og administrerende direktør i selskabet. Siden starten er Process Engineering vokset fra to til 35 medarbejdere, og har i dag afdelinger i Fredericia, København, Århus og pr. 1. marts i år også i Kalundborg.

Kilde: Process Engineering / www.proeng.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094