23948sdkhjf

Ugens Smil: Farlig virus i omløb!

Der er en ny virus i omløb som hedder ARBEJDE. Er du mon blevet angrebet?
Hvis du modtager nogen form for arbejde, enten som email eller simpelthen overdraget til dig af en kollega, så lad være med at acceptere det.

De personer som har accepteret ARBEJDE har fundet sig selv i en position, hvor deres fritid er forsvundet og deres tankevirksomhed er ophørt med at fungere normalt.

Hvis du modtager ARBEJDE via email eller noget som helst ARBEJDE i al almindelighed, så fjern virusen og send en mail til din chef med ordene:

" Jeg har fået nok - jeg smutter ned på den lokale."

Alle former for ARBEJDE skulle herefter automatisk forsvinde fra dine tanker. Hvis du modtager ARBEJDE i papirform tager du simpelthen dokumentet og overfører det til din skraldespand.

Denne advarsel er sendt ud fra Microsoft her til morgen - skynd dig at sende advarslen videre til samtlige venner i din email adressebog.

Hvis din email adressebog ikke indeholder nogen venner, er der fare for, at ARBEJDE allerede har angrebet dig og ødelagt dit liv.

Venlig hilsen Microsoft

Kilde: www.totaliorden.dk

Per Hjalholt, Silcofa, www.silcofa.dk har vist forstået, hvordan man tackler denne virus. Han supplererer i denne uge med ordene:

"Jeg kan desværre ikke svare på flere mails i øjeblikket, da tastaturet er spærret og musen væk!!" (Se billede)

Har du en sjov historie?
Vi kan her på redaktionen se, at I er blevet rigtig glade for vores lille fredags-smil og vi vil rigtig gerne fortsætte med at bringe vittigheder, sjove historier etc. Derfor opfordrer vi vores læsere til at sende bidrag til redaktør Kamilla Bøgelund Hansen på e-mail kbh@industry-supply.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066