23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Strynø udvider med abrikos

Syltetøjsfabrikanten fra Strynø har så stor succes med sine økologiske syltevarer, at sortimentet nu udvides med abrikos.

John Sørensen, der er manden bag succesen ”Øhavets Madhåndværk på Strynø” går i år gang med at plante abrikostræer. Han forventer at kunne lancere sine første glas abrikossyltetøj på markedet om ca. tre år. Det skriver Fyns Amts Avis.

Syltetøjseventyret startede op for tre år siden, og det er gået rigtig stærkt. Kunderne er delikatesseforretninger som Emmerys og Meyers Deli.

Denne vinter har John Sørensen blandt andet brugt på at gøre produktionsfaciliteterne større og mere strømlinet.

Han har fået 321.000 kroner i tilskud fra Småøernes Aktionsgruppe til dels at forbedre sit eksisterende produktionsapparatet, dels til at investere i tre nye produktlinier. Brombær er netop sat i produktion og syltetøjsfabrikanten overvejer også at give sig i kast med blommer, skriver avisen.

Kilde: Fyns Amts Avis

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web02