23948sdkhjf

Fakta i gang med omfattende udvidelse

I de kommende uger går Fakta i gang med en omfattende udvidelse af kædens udvalg af friske fødevarer. Det betyder, at kæden skal bruge cirka 100 nye medarbejdere i løbet af de næste to måneder.
Udvalget af kød udvides med 75 procent, der indføres frisk fisk og der kommer flere varianter inden for frugt og grønt, brød og mejeri.

- Vi ønsker at være danskernes foretrukne discountbutik på 3 områder: Frokost, aftensmad og frisk frugt og grønt, siger adm. direktør Michael Christiansen, Fakta.

Han fortsætter:

- For at nå det mål udvider vi sortimentet og ændrer indretningen i butikkerne for at få plads til de nye varer. Det arbejde går 12 forskellige etableringshold i gang med umiddelbart efter påske, og det vil stå klart i alle 360 Fakta butikker i begyndelsen af maj, siger direktøren.

Fakta har det seneste år oplevet betydelig fremgang, både som følge af danskernes stigende interesse for discount og mange nye butikker.

Den nye satsning på flere friske fødevarer forventes at resultere i en stigning i omsætningen på et tre-cifret millionbeløb i 2009. Derfor har kæden brug for de 100 nye medarbejdere.

Kilde: Coop / www.coop.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109