23948sdkhjf

Atter plus hos Hobro Rustfri Procesteknik

Den nordjyske virksomhed er sammen med søsterselskabet Hobro Laserteknik blevet bedre til at tjene penge.
I 2007 kom de to virksomheder Hobro Rustfri Procesteknik og Hobro Laserteknik ud med et samlet underskud, men det blev der lavet om på i 2008. Her nåede de to selskaber et samlet overskud på 1,1 mio. kr. Omsætningen endte i samme periode på ca. 23 mio. kr., hvilket er en fremgang på ca. 3,5 mio. kr.

- Fremgangen skyldes, at vi er blevet bedre til at kalkulere projekterne. Vi havde et par store projekter i 2007, hvor vi tabte penge. Derudover er vi blevet bedre til at optimere processerne – specielt i laserafdelingen, som er forholdsvis ny, siger Peter Østergaard fra Hobro Rustfri Procesteknik, der erklærer sig tilfreds med resultatet, som især skyldes fremgang i procesafdelingen.

Til gengæld erkender han, at finanskrisen også har påvirket den nordjyske virksomhed i salget til visse brancher, men det opvejes til dels af øget afsætning inden for andre.

- I procesafdelingen har vi bevæget os ind i energisektoren, og det er jo et marked med et stort potentiale, forklarer Peter Østergaard, og fortsætter:

- Men vi skruer alligevel lidt ned for forventningerne i 2009. Vi regner stadig med sorte tal på bundlinjen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078