23948sdkhjf

Lintex Nordic Group investerer sig ud af krisen

Anti-finanskrise: Lintex Nordic Group satser offensivt for at møde en eventuel lavkonjunktur ved at investere i nye og moderne faciliteter samt ved at styrke salgsorganisationen i hele Norden.
Lintex Nordic Group AB har på trods af den globale finanskrise købt nyt hovedsæde i Sverige. Den 1. juni 2009 flytter gruppen endvidere sit produktions- og logistikcenter til Nybro.

Den store succes med det nye selskab i Danmark og en general fremgang på det skandinaviske marked har gjort det nødvendigt med mere plads til produktion og lager. Dette er nu løst med købet af de nye og moderne faciliteter i Nybro. Det samlede areal til produktion fordobles med denne løsning og sikrer alle kunder i Norden en endnu bedre service.

I forbindelse med flytningen samles alle funktioner indenfor produktudvikling, markedsføring, produktion, indkøb, logistik og administration i det nye hovedsæde.

Lintex Nordic Group har egne datterselskaber med salgs og distributionscentre i hele Skandinavien, samt showrooms i Stockholm, Oslo, Helsingfors og København. Desuden har virksomheden sin egen produktionsenhed i Kina der leverer komponenter til fabrikken i Sverige.

I virksomhedens produktsortiment findes alt fra det enkle whiteboard til den totalintegrerede løsning, som bruges til at gennemføre en proffesionel præsentation i forbindelse med kursur, møder og undervisning.

Send os din historie – og vind store præmier
Du vil i den kommende tid kunne læse flere historier om virksomheder, der har brugt finanskrisen som en mulighed for at gå i offensiven.

Vi vil også gerne høre, hvad din virksomhed har gjort for at komme styrket ud af krisen. Send os din historie på og vær med i konkurrencen om annoncering til en værdi af 20.000 kroner .

Læs flere Anti-finanskrise-historier:
Medarbejdertrivsel hjælper Jan Bach Maskinfabrik ud af krisen
VO ApS investerer sig ud af krisen
Det er sjovere at spille offensiv fodbold
Finanskrise? Ikke hos Klovborg Maskinfabrik
Kolding Ilt & Gas satser på offensiv markedsføring
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095