23948sdkhjf

Lauridsen Industri starter ny serviceafdeling

Anti-finanskrise: Markedets tilbageholdenhed har kickstartet et nyt forretningsben hos Lauridsen Industri, som nu giver sine kunder mulighed for at spare mange penge på ventiler.
Efterspørgsel på billigere ventilløsninger har fået Lauridsen Industri til at starte en ny service op for sine kunder. Esbjerg-virksomheden tilbyder nu et servicetjek, der omfatter øget rådgivning og mulighed for at reparere gamle ventiler frem for at købe nye.

Lauridsen Industri startede for en lille måneds tid siden en ny serviceafdeling op, og kunderne har taget godt imod det nye koncept. Det fortæller direktør og indehaver Per Adelholt Lauridsen.

- Vi kører nu fuld service på nye som gamle ventiler og har udvidet vores lagersortiment betragteligt, forklarer Per Adelholt Lauridsen.

Det har vist sig at være en rentabel løsning for mange at reparere på gamle ventiler frem for fluks at skifte til nye, når de gamle gik til. Med den nye service tilbyder Lauridsen Industri et eftersyn af samtlige ventiler og vurderer evt. skader, levetid etc. Derefter udarbejdes et tilbud på en totalløsning til den pågældende kunde.

- Dansk Shell har blandt andet fået repareret deres skydeventiler og sparede i den forbindelse over det halve af, hvad det ville have kostet at investere i nye, fortæller direktøren.

Per Adelholt Lauridsen forklarer, at det blandt andet er den globale krise, der har skubbet virksomheden i gang med sit nye forretningsområde. Virksomhederne er tilbageholdende og derfor betyder øget rådgivning og billigere løsninger meget lige nu, lyder hans vurdering.

Send os din historie – og vind store præmier
Du vil i den kommende tid kunne læse flere historier om virksomheder, der har brugt finanskrisen som en mulighed for at gå i offensiven.

Vi vil også gerne høre, hvad din virksomhed har gjort for at komme styrket ud af krisen. Send os din historie på og vær med i konkurrencen om annoncering til en værdi af 20.000 kroner .

Læs flere Anti-finanskrise-historier:
Medarbejdertrivsel hjælper Jan Bach Maskinfabrik ud af krisen
VO ApS investerer sig ud af krisen
Det er sjovere at spille offensiv fodbold
Finanskrise? Ikke hos Klovborg Maskinfabrik
Kolding Ilt & Gas satser på offensiv markedsføring
Lintex Nordic Group investerer sig ud af krisen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063