23948sdkhjf

Arla Foods skifter økonomidirektør

Executive Vice President,CFO, Jørn Wendel Andersen, 57 år, koncernøkonomi, har efter gensidig overenskomst valgt at fratræde sin stilling.
Arla Foods koncernen står foran en række forandringer i omverdensvilkårene og økonomifunktionen. I den udviklingsproces, der nu er sat i gang, er der behov for at tilpasse lederprofilen på området.

- Jørn har bidraget med sin skarpe analyse i arbejdet i koncernledelsen, ikke mindst i de senere års arbejde med at strømline selskabets IT og økonomifunktioner, siger adm. direktør Peder Tuborgh.

Jørn Wendel Andersen har været ansat i Arla Foods siden 1997, først som finansdirektør i MD Foods International og siden fusionen med Arla som koncernøkonomidirektør. Han har siden 2000 været medlem af Arla Foods' koncernledelse.

- Peder Tuborgh har som øverste ansvarlig for Arla Foods retten og pligten til at sætte det hold, der passer bedst til opgaven. Det respekterer jeg fuldt ud. Efter 12 særdeles spændende år i Arla Foods er tiden inde til næste fase i mit arbejdsliv, siger Jørn Wendel Andersen.

Afløseren for Jørn Wendel Andersen ventes fundet inden for de kommende måneder.

Kilde: Arla Foods / www.arlafoods.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11