23948sdkhjf

Easyfood leverer lovende kvartalsregnskab

Fødevarevirksomheden Easyfood buldrer fremad og kan præsentere et overraskende godt resultat for første kvartal i år.
Overskuddet lyder på 1,8 millioner kroner før skat og skal ses som en konsekvens af, at Easyfood nu er slået helt igennem på markedet.
På mange måder var fødevarevirksomheden Easyfood forud for sin tid, da den blev grundlagt i 2001 med fokus på convenience produkter af høj kvalitet.

Dengang var markedet ikke helt klar til de nye produkter og de nye produktionsmetoder, og Easyfood har i en årrække måtte producere mere traditionelle produkter for at fylde produktionen helt ud. Det har ikke altid givet positive resultater, men den tid er forbi.

Adm. direktør Flemming Paasch ser det gode resultat som en direkte konsekvens af, at markedet nu for alvor har taget Easyfood til sig:

- Vi lagde fra starten op til produkter, der skulle skabes i tæt samarbejde med kunderne og på den måde være skræddersyet til dem. Det har taget tid, fordi markedet skulle være klar til den arbejdsmetode. Men nu er vi der, og det betyder, at vi kan bevæge os væk fra de områder, hvor konkurrencen er hård og i stedet skabe vores eget ståsted, forklarer Flemming Paasch.

- Nu kan vi tydeligt skille os ud fra konkurrenterne og samtidig udnytte den måde, vi har opbygget vores to produktionslinjer på, tilføjer han.

Samarbejde med Valora Trade
Desuden skyldes det positive resultat, en mere målrettet indsats fra Easyfoods egne sælgere, samt at Easyfood i november indgik en samarbejdsaftale med salgsorganisationen Valora Trade, der skal hjælpe Easyfood med at øge salget i Danmark. Samarbejdet betyder, at otte sælgere fra Valora Trade har Easyfoods produkter med ud til kunderne.

Easyfoods kvartalsregnskab kommer oven på et lille underskud på 4,7 millioner kroner efter skat i 2008. Det er en forbedring af resultatet med 9,2 millioner kroner i forhold til 2007. Samtidig steg omsætningen med 20 procent til 147 millioner kroner i 2008, og resultatet af driften er nu positiv.

- Vi ville gerne have lavet et endnu bedre resultat i 2008, men jeg hæfter mig ved, at driften nu er positiv – og kvartalsregnskabet bekræfter samtidig, at 2009 ser endnu bedre ud, konkluderer Flemming Paasch.

Kilde: Easyfood / www.easyfood.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11