23948sdkhjf

Tesco lægger storordre hos Brüel

Hos nordjyske Brüel glæder man sig over, at én af verdens største supermarkedskæder endnu engang har sendt bud efter den nordjyske vaskespecialist.
Verdens 4. største fødevarekæde Tesco har via den franske logistikgigant NDL sendt bud efter nordjyske Brüel, der skal levere et turnkeyanlæg til vask og håndtering i sværvægtsklassen.

Brüels nye direktør Tomas Torp siger med slet skjult stolthed, at dette er det 3. store vaskeprojekt til samme storkunde i England:

- I februar 2010 skal vores turnkeyanlæg vaske 5400 plastkasser - og det vel at mærke i timen, 7 dage om ugen, fortæller Tomas
Torp.

Efterspurgt nicheproduktion i Hjørring
Der er fokus på hygiejne i fødevareindustrien, nu senest med al virakken omkring svineinfluenzaen og desuden har englænderne som bekendt været plaget af mund- og klovsyge, så ifølge Tomas Torp er anlæggene bygget efter Europas strengeste hygiejne- og vaskekrav.

- Vores mangeårige erfaring, vaskeknowhow og høje kvalitet har været udslagsgivende.

Brüel har i de seneste år leveret for et trecifret millionbeløb til den samme logistikkunde, der skal vaske og håndtere for nogle af verdens største fødevarekæder som Tesco og Asda.

- Vi mærker alle, at investeringerne er lidt mere tøvende for tiden og glæder os derfor over, at denne nye større ordre med mange tusind af værkstedstimer skaber forsat optimisme her hos os i Hjørring, fortsætter Tomas Torp.

Fornuftig beskæftigelse
I 2006 blev Brüel overtaget af maskinproducenten Jorgensen Engineering i Odense og efterfølgende har Brüel været igennem en drastisk turnaround med en række nye tiltag og omstruktureringer.

- Efter nogle svære år ligger aktivitetsniveauet hos Brüel stabilt og på trods af krise og afmatning, er ordrebogen stadig tyk. Og dermed er vi sikret en fornuftig beskæftigelse, slutter en tilfreds Jens Nyeng, CEO for Jorgensen-gruppen.

Kilde: Jorgensen Engineering

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125