23948sdkhjf

Norner styrkes på folie- og plastudvikling

Hosokawa Alpine AG skal installere et MDO anlæg i Norners udviklingscenter, som skal bruges til at udvikle plastfolie til emballage og anden industriel anvendelse.
Installationen påbegyndes i maj og anlægget ventes klar til brug i august.

MDO teknologien benytter sig af en varmstrækning af folier som forbedrer foliens styrke, stivhed, slagfasthed og æstetiske egenskaber som glans og transparens. Dette gør det muligt at udvikle nye funktionelle egenskaber eller op til 50 % tyndere folier med bedre egenskaber og dermed ny, materialebesparende og mere bærekraftig fleksibel emballage.

- Dette er en spændende teknologi, som vil give vores kunder nye muligheder for at styrke sin produktportefølje. Norner glæder sig til kommende udviklingsprojekter for folie- og emballageeindustrien, siger markedschef Ole Jan Myhre.

Om Norner
Norner utfører et bredt spekter af udviklingsopgaver for folie- og emballageindustrien. Dette inkluderer udvikling af nye folierecepter, testkøring på ekstruderanlæg, diverse analyser af egenskaber og problemløsning.

- Det er første gang et anlæg af denne type installeres i et udviklingsmiljø som vores og giver industrien nye unikke muligheder for udvikling af fleksibel emballage eller folier til anvendelse inden for industrien. Vi ønsker med dette at bekræfte vores engagement for industrien og tilbyder teknologitjenester i en international kundebase, udtaler adm. direktør Tine Rørvik.


Kilde: Norner

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094