23948sdkhjf

Yokogawa godkender Pepperl+Fuchs ”FF” Modulopbygget I/O

Produktnyhed: Foundation Fieldbus modulopbygget I/O repræsenterer den manglende forbindelse mellem konventionelt digitale og analoge signaler og den mest moderne Foundation Fieldbus teknologi. Den fuldender Foundation Fieldbus produktsortimentet.
Yokogawa har med succes testet og godkendt Pepperl+Fuchs Foundation Fieldbus Modulopbygget I/O til anvendelse med deres Centrum VP system. Nu er det muligt, at enhver sensor eller aktuator kan finde den rette fieldbus forbindelse til sin DCS, med brug af modulopbygget I/O, fra den førende leverandør af udstyr til installationer i eksplosionsfarlige områder.

Det virker - ”Proven in use”
Indtil nu har op til mange forskellige signaler været utilgængelige i Foundation Fieldbus.

Pepperl+Fuchs kan nu tilbyde en total løsning! Med brug af et dedikeret FieldConnex ventil interface, eller op til flere temperaturføler variabler, er det muligt at få egensikre signaler til Pepperl+Fuchs FF modulopbygget I/O, som ligeledes kan interface egensikre klassiske 4-20 mA, samt High Power instrumenter til DCS’en via Foundation Fieldbus H1.

Dette totale sortiment af funktionaliteter fra sensorer og aktuatorer, som er påkrævet i processtyringen af produktionen i Ex-zoner, kan nu tilsluttes via udstyr fra Pepperl+Fuchs.

Ved at tilføje en FF Gateway til den ”Proven in use” Remote I/O, kan man også ved at koble pålideligt udstyr gør god brug af FF Multi Function Blocks. Så, for første gang, er der Modulær Foundation Fieldbus I/O moduler, der kan interface med alle type af traditionelle signaler og High Power instrumenter. Samtidig gør de bedre brug af 31.25 kbps transmissionshastighed og bringer derved omkostningerne ned.

I modsætning til digitale (discrete) I/O bokse, kan Modulopbygget I/O kombinere digitale og analoge Input og Output i den samme indkapsling. Modular I/O kan også understøtte NAMUR eller kontakt Input ligesom Output til en magnetventil eller temperaturfølere, enten i form af en 2-leder eller 4-leder transmitter. Modular I/O leverer selv sin egen power supply, så den belaster på ingen måde Fieldbus’en, og er i øvrigt også i stand til at forsyne High Power magnetventiler. Desuden er Modular I/O meget kompakt, med op til 40 digitale Input eller Output, eller 20 analoge Input eller Output, eller som en kombination heraf.

Anvendelsesmuligheder
Det hele er afledt af standard systemet, Remote I/O, som anvendes i stort antal over hele verden. Denne nye Foundation Fieldbus Modulopbygget I/O tilfører alle påkrævede funktioner for proces instrumentering i den ideelle kombination. Det tillader analoge og digitale Input og Output, ligesom f.eks. temperatur Input til at blive inkluderet i opgraderinger eller eftermontering i både bestående eller nye procesanlæg.

Selv ”ikke egensikre” signaler kan behandles ”side by side” i de egensikre sløjfer. På den måde, kan alle ikke Foundation Fieldbus signaler blive tilsluttet til Fieldbus’en uden at skulle udskifte det eksisterende udstyr.

Dette giver virkeligt store besparelser på omkostningerne, fordi det ikke længere er nødvendigt at købe nye instrumenter for at få dem på samme niveau i Fieldbus’en, når bestående proces anlæg moderniseres. De allerede installerede tryk og differentiale trykstransmittere kan forblive i installationen, ligeså kan motorventiler, optiske sensorer og magnetventiler.


Kilde: Yokogawa

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094