23948sdkhjf

Tapasbar indfører miljørigtig indisk emballage

Tapasbaren Forlæns & Baglæns i Århus har hentet inspiration i Indien og indfører nu tiffins i deres take-away-koncept for at skåne miljøet. Tapsbaren bruger også økologisk bestik, der opløses i naturen.
De to ejere Lisbeth Kruse Andersen og Susanne Thomsen havde som ambition at servere take-away uden at ødelægge miljøet. Og efter et par måneders søgen fandt de svaret og introducerer nu tiffin for sine århusianske kunder. Det skriver Århus Stiftstidende.

- Tiffin er en bærbar beholder af flere små kasser i rustfrit stål. I Asien har tiffin længe eksisteret som en form for madkasse for bønder på landet og i de pulserende indiske storbyer. Tiffin betyder »lille måltid«. Det er take-away uden affald, og det er ikke før set på danske restauranter. Men vi håber, andre vil tage ideen op, siger Lisbeth Kruse Andersen til avisen.

Den nye stålbeholder er hentet i Indien og baren har foreløbig importeret 500 af slagsen fra en tiffin-fabrik i Mumbai. Kunderne i tapasbaren kan nu købe eller låne en tiffin, når de vil have tapas med hjem og prisen er 100 kr. uanset om man vil leje eller eje.

Kilde: Aarhus Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078