23948sdkhjf

Premier Is solgt til Erhvervsinvest

Nestlé Norden har indgået aftale med Erhvervsinvest om salg af Premier Is.
Premier Is blev grundlagt i 1927 og er den ældste isvirksomhed i Danmark. Virksomheden er en af de førende udbydere af iskremprodukter. Premier Is har i 13 år været ejet af den schweiziske fødevarekoncern Nestlé, men Nestlé Norden har besluttet at fokusere på sine andre lokale kerneaktiviteter.

Erhvervsinvest har nu indgået aftale med Nestlé Norden om køb af Premier Is og har desuden licens til at fortsætte Nestlés internationale brands indenfor issortimentet i Danmark.

Premier Is beskæftiger i dag 60 personer og har administration i København. Virksomheden har en stærk position på det danske ismarked med en solid og innovativ produktportefølje som Kæmpe Læske, Astronaut og internationale brands som KitKat, Smarties og Lion.

Premier Is får ny ejer, men kunder og forbrugere vil ikke mærke ændringer i issæsonen 2009.

- Premier Is er en spændende virksomhed med et stort potentiale sammen med Polar Is. Virksomhederne komplementerer hinanden vældig fint, og sammen vil de være markedsledere i Danmark, udtaler Thomas Marstrand, direktør og Managing Partner i Erhvervsinvest.

- Premier Is er en virksomhed, der er kendetegnet ved gode, velkendte og velsmagende produkter samt kompetente medarbejdere, der leverer en rigtig god service, fortsætter Thomas Marstrand.

Administrerende direktør i Nestlé Norden, Carsten Fredholm, udtaler:

- Det har været vigtigt for Nestlé Norden, at Premier Is’ nye ejer vil fortsætte med at drive og udvikle virksomheden. Vi mener, at Erhvervsinvest og Polar Is er et godt match. Det er også vigtigt for os fortsat at have vores internationale brands repræsenteret på ismarkedet i Danmark, og det har vi sikret med denne transaktion.

Kilde: Erhvervsinvest

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094