23948sdkhjf

Alectia køber fynsk fødevarerådgiver

Rådgivningsvirksomheden Alectia overtager selskaberne i Tano Foodcon Group i Odense. Opkøbet sker somn et led i Alectias vækststrategi og er det ottende siden 2005.
Med opkøbet af Tano styrker Alectia sin position som den førende rådgiver til den danske og internationale fødevaresektor. Den nye forretningsenhed benævnes Alectia Food, og trådte officielt i kraft pr. 15. maj, skriver Alectia i en pressemeddelelse.

- Med opkøbet af Tano træder Alectia ind i et vigtigt markedssegment inden for den globale fødevareindustri, nemlig kød- og fiskeindustrien. Sammen med vores stærke kompetencer inden for mejerier og bryggerier, opnår vi en unik position som international fødevarerådgiver baseret på danske traditioner inden for fødevarer, siger Alectias adm. direktør Ingelise Bogason.

Tano FoodCon Group består af virksomhederne Tano Food Consult og Dan Knowhow i Danmark samt FoodCon i Norge. Tano FoodCon Group leverer rådgivningsydelser til den danske og internationale kød- og fiskeindustri. Rådgivningsydelserne spænder fra traditionel ingeniørrådgivning til specialrådgivning relateret til fødevareindustriens produktionsprocesser, herunder forhold omkring hygiejne og fødevaresikkerhed. Gruppen beskæftiger 23 medarbejdere og har hovedsæde i Odense.

- Tano har gennem en årrække opbygget en position som førende rådgiver inden for kød- og fiskeindustrien i Danmark og internationalt. Vi ser store perspektiver i at videreføre disse aktiviteter sammen med ALECTIA, som har en tilsvarende stærk position inden for andre vigtige fødevaregrene. Samlet kan vi fremover tilbyde en meget stærk palet af rådgivningsydelser til hele fødevarebranchen, siger administrerende direktør i Tano Food Consult, Knud Rasmussen.

Kilde: Alectia

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078