23948sdkhjf

Maskinfabrik supplerer med fylde- og labelmaskiner

Heide Hansen Maskinfabrik A/S supplerer nu sin portefølje af specialmaskiner med et standardprogram af IMACO-fylde- og labelmaskiner. Hermed håber Horsens-virksomheden at bane vej til nye kunder inden for fødevare-, kemi- og pharmaindustrien.
Da tjekkiske Albertina Trading søgte en dansk forhandler af deres produktprogram af fyldemaskiner, tog det ikke lang tid at slå til for Heide Hansen Maskinfabrik A/S.

- Det er flere år siden, der har været en IMACO-forhandler på det danske marked, og jeg så straks muligheden for at supplere vores specialfremstillede maskiner med et standardprogram, forklarer adm. direktør Lene Heide Ankjær og uddyber:

- De nye fylde- og labelmaskiner vil kunne bruges separat, tilpasses eksisterende udstyr eller indgå i en komplet produktionslinje, som vi naturligvis vil kunne levere.

Forhandlingsretten på fyldemaskinerne giver desuden maskinfabrikken et bredere forretningsgrundlag og åbner for helt nye markeder.

- Vi har hidtil koncentreret os meget lidt om levnedsmiddelindustrien, men med IMACO-maskinerne vil vi kunne henvende os mere bredt, forklarer direktøren og understreger, at trods det, at maskinerne er fra Tjekkiet vil det være Heide Hansens egne folk, der står for indkøring og serviceeftersyn.

Aftalen er netop kommet i hus og Lene Heide Ankjær glæder sig til at komme i gang med det nye samarbejde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079