23948sdkhjf

Mejeriforeningen tilslutter sig fælles landbrugsorganisation

Mejeriforeningen har på en ekstraordinær generalforsamling i går besluttet at tilslutte sig landbrugets og fødevareerhvervets fælles organisation Landbrug & Fødevarer.
Tilslutningen sker pr. 1. juli 2009 og betyder, at en lang række opgaver fremover vil blive løst i fællesskab med landbrugets øvrige brancher, og at brancheorganisationen tilpasses den nye organisation.

- I Dansk mejeribrug har vi tradition for at stå sammen om erhvervets specielle forhold, kvalitet og samfundsmæssige betydning. Dette sammenhold kan med denne model bevares, samtidig med at vi gennem et tæt samarbejde i Landbrug & Fødevarer ser alle muligheder for at styrke erhvervets samlede interessevaretagelse, siger Mejeriforeningens administrerende direktør Michael Stevns, der i forbindelse med tilslutningen indtræder i Landbrug & Fødevarers direktion.

Gennemgribende forandring
Tilslutningen til Landbrug & Fødevarer betyder, at Mejeriforeningen kommer til at undergå en gennemgribende forandring rent organisatorisk, idet en række fagområder fremover skal varetages af den kommende fælles organisation for landbrugs- og fødevareerhvervet.

- Den situation, hele fødevareerhvervet befinder sig i, betyder, at tiden er moden til at se på, hvilke opgaver den enkelte branche skal løfte alene, og hvilke vi løser bedst i fællesskab. Med en fortsættende selvstændig Mejeriforening som branchens overordnede interessevaretager, ser jeg store muligheder i, at andre opgaver løses i fællesskab. På den måde er det muligt at rationalisere og effektivisere en række arbejdsgange til glæde og gavn for de danske mejerier, siger Mejeriforeningens administrerende direktør Michael Stevns.

Kilde: Mejeriforeningen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109